HAVUTÇA ve OK'TAN MİRZA'YA ZİYARET

HAVUTÇA ve OK

Mirza, Bandırma Belediyesi'nin son dönemde yerine getirdiği alt yapı, üst yapı, yeşillendirme, ağaçlandırma ve festival çalışmaları hakkında bilgi verdi.




Cumhuriyet
Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve Bandırma İlçe Başkanı Metin Ok, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Kent gündemi ve Belediye çalışmalarının ele alındığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mirza, Bandırma Belediyesi'nin son dönemde yerine getirdiği alt yapı, üst yapı, yeşillendirme, ağaçlandırma ve festival çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Mirza ziyaretle ilgili şunları söyledi: Öncelikle kentimizin iki değerli siyaset adamını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İlçe Başkanlığına yeni seçilen Merin Ok'a CHP Bandırma İlçe Başkanlığı görevinde tekrar başarılar diliyor, bu önemli görevi başarıyla ve layıkıyla yerine getireceğini inanıyorum. Ayrıca Bandırma'yı ve Balıkesir'i TBMM'nde yerine getirdiği çalışmalarla başarıyla temsil eden Namık Havutça' ya da görevinde başarılar diliyorum” dedi. Mirza, Bandırma Belediyesi olarak yaz aylarının gelmesiyle kentimizde birçok çalışmayı yerine getirdiklerini belirterek bu çalışmalar hakkında Namık Havutça ve Metin Ok'a bilgiler verdi.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Belediyesi'nin yerine getirdiği çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek bu yıl 23.'sü düzenlenecek olan Uluslar arası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin halkımızın geniş katılımıyla coşkuyla kutlanacağına inandığını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli